ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΥΓΕΙΟ 50'S ΤΗΣ SMEG

Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 00:00

Η SMEG ανανεώνει ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της σειράς 50'S,

το ψυγείο των 80εκ. με διπλή πόρτα FAB50, με βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και αισθητική σχεδίαση, το οποίο απευθύνεται σε όσους χρειάζονται μεγάλους χώρους, προσφέροντας ταυτόχρονα σχεδιαστική διαφοροποίηση και μέγιστη λειτουργικότητα, χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εταιρίας με έδρα την Guastalla της Ιταλίας.

FAB50LPB L02-sito2

Οι επιλογές των χρωμάτων διευρύνθηκαν και περιλαμβάνουν 4 νέες αποχρώσεις: γαλάζιο, μαύρο, κόκκινο και φιστικί, σε συνέχεια του λευκού, ασημί και μπεζ ώστε να εξυπηρτήσουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου interior design. Τα εσωτερικά στοιχεία έχουν επικαιροποηθεί με τα υπόλοιπα της εμβληματικής σχεδιαστικής οικογένειας. Τα ράφια έχουν στρογυλλεμένες άκρες και ασημί φινίρισμα για να ενισχύσουν την κομψότητα του γενικότερου σχεδιασμού, ενώ οι εκδοχές με την πόρτα να ανοίγει προς τα αριστερά ή τα δεξιά βετιστοποιούν την ευελιξία τοποθέτησης.

fab50-41

Η απόδοση του FAB50 έχει βελτιωθεί, πρώτα απ 'όλα από την άποψη της ενεργειακής απόδοσης: το ψυγείο έχει πλέον επιτύχει την ενεργειακή απόδοση κατηγορίας A++, κάτι που οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Η Smeg αποδεικνύει για άλλη μια φορά την προσοχή στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, προσφέροντας τεχνολογίες αιχμής, λειτουργικότητας και χαμηλού περιβαλλοντικού αντίκτυπου.

Το FAB50 παρέχει υψηλές επιδόσεις μειώνοντας παράλληλα τη συντήρηση στο ελάχιστο. Το σύστημα κυκλοφορίας αέρα No-Frost εμποδίζει τη δημιουργία πάγου, μούχλας και άσχημων οσμών, αποφεύγοντας έτσι την ανάγκη για απόψυξη και βαθύ καθαρισμό. Οι λυχνίες LED παρέχουν εξαιρετικό φωτισμό και διαρκούν περισσότερο από τους προηγούμενους λαμπτήρες.

Η Fresh Zone παρέχει ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για ευαίσθητα φρέσκα τρόφιμα, τα οποία έτσι θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο.

Με το νέο FAB50, η Smeg παρουσιάζει για άλλη μια φορά την προσέγγιση που βασίζεται στην εξέλιξη, ένα βασικό χαρακτηριστικό της αποστολής της εταιρείας και αυτό που την καθιστά έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους παραγωγούς με βάση το Made in Italy.

FAB50LPG 10-sito1