ΤΑ ΝΕΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΤΗΣ SMEG ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ COOL GADGET

Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 16:06

Ο Μάρτιος ήταν ο μήνας των αποκαλύψεων για την Smeg, μεταξύ αυτών και δύο νέοι συντηρητές κρασιού.

CVI338X

Τον Μάρτιο πολλά νέα προϊόντα βγήκαν στην αγορά για την Smeg, μεταξύ αυτών και δύο συντηρητές κρασιού. Οι νέοι κομψοί συντηρητές προστέθηκαν στην αισθητική σειρά Classic και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Ideal Home Show, ενώ σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Guido Canali. Συνδυάζουν το ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο κρύσταλλο και οπίσθιο φωτισμό σε τέλεια ισορροπία. Έτσι η καθαρή αισθητική του μετάλλου και η κομψότητα του κρυστάλλου συναντιούνται για να εξυψώσουν την σειρά Classic σε νέα επίπεδα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εντοιχιζόμενες και κάτω του πάγκου εκδόσεις, εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη στην τεχνολογία ψύξης. Ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα εξαλείφει τυχόν ανεπιθύμητες οσμές που θα μπορούσαν δυνητικά να αλλοιώσουν το κρασί, εξασφαλίζοντας ότι κάθε φιάλη διατηρείται σε ιδανικές συνθήκες. Ο χειρισμός γίνεται από οθόνη αφής, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κουμπιά που διαταράσσουν τις καθαρές γραμμές του σχεδιασμού. Προσεκτικά τοποθετημένος φωτισμός LED, ξύλινα τηλεσκοπικά ράφια και ισχυροί ανεμιστήρες προσθέτουν αίσθηση πολυτέλειας, εξασφαλίζοντας σε κάθε κελάρι τον απόλυτο παράγοντα “wow”, κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας!

Η έκδοση κάτω του πάγκου, η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την εντοιχιζόμενη, έχει την εντυπωσιακή χωρητικότητα των 38 φιαλών με το εσωτερικό να χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα. Τα δύο διαμερίσματα ελέγχονται χωριστά και μπορούν να ρυθμιστούν σε διαφορετικές θερμοκρασίες. Αυτό εξασφαλίζει ότι διαφορετικοί τύποι κρασιού αποθηκεύονται στο ιδανικότερο περιβάλλον, αγγίζοντας τις ανάγκες χρήσης ενός connoisseur.

Δημιουργημένοι για να διευρύνουν την υπάρχουσα σειρά Classic, οι συντηρητές κρασιού εναρμονίζονται τέλεια με τους αντίστοιχους φούρνους, θερμοθαλάμους, καφετιέρες και εστίες. Εδώ, οι εκλεπτυσμένες γραμμές αναβιώνουν το ιταλικό βιομηχανικό design στη σύγχρονη κουζίνα.

Integrated-cooler111