sales

ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΣΕ ΖΩΜΟ

| Εκτύπωση |  E-mail

passatelli1

Χρόνος Προετοιμασίας: 20' Συνταγή: Ιταλική
Πολυπλοκότητα: stars_2 Μερίδες: 6/8

passatelli1

Kύρια συστατικά: παρμεζάνα

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

Ζωμό από κρέας της αρεσκείας σας
300 γρ. τριμμένη φρυγανιά
300 γρ. τυρί παρμεζάνα
4 αβγά
Μοσχοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Φτιάχνουμε έναν ωραίο ζωμό από κρέας.
2. Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φρυγανιά, την παρμεζάνα, τα αβγά, άφθονο μοσχοκάρυδο και σχηματίζουμε μια σφιχτή ζύμη.
3. Περνάμε το μίγμα από μηχανή του πουρέ και το κόβουμε σε μπαστουνάκια 2 εκατοστών.
4. Το ρίχνουμε στον βραστό ζωμό για περίπου 2-3 λεπτά.
5. Σερβίρουμε σε πιάτα της σούπας με τον ζωμό.

Προτεινόμενες συσκευές