Μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του Κορωνοϊού

Print E-mail
Wednesday, 06 March 2019 00:00

βάσει της υπουργικής απόφασης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας και μέχρι νεότερης εντολής.

Το εμπορικό τμήμα της εταιρίας θα λειτουργεί καθημερινά με 10:00 με 16:00 με προσωπικό ασφαλείας, ενώ η επικοινωνία για παραγγελίες θα γίνονται τηλεφωνικά στο 210-6837400 και ηλεκτρονικά στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Οι παραδόσεις θα συνεχιστούν με την μεταφορική Δελατόλας, εκτός και αν υπάρξει νεότερη εντολή.

Το τεχνικό τμήμα δεν εκτελεί κατ' οίκον επισκέψεις, θα είναι όμως ανοικτό 08:00 με 16:00 για παραλαβές/παραδόσεις συσκευών.
Η επικοινωνία για τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές παραγγελίες ανταλλακτικών θα γίνεται στο 210-5597907 και στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , η πληρωμή μόνο μέσω ηλεκτρονικής μεταφοράς κεφαλαίου και η αποστολή θα γίνεται μόνο μέσω courier.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ζητούμε την συνδρομή σας και την κατανόησή σας, ώστε η επιστροφή στην κανονικότητα να είναι ομαλή και χωρίς απώλειες!