sales

ΑΘΟΡΥΒΟΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

86% λιγότερος θόρυβος με το NRS® της Falmec!

Εξ αρχής η FALMEC ήταν ευαίσθητη με τα θέματα περιβάλλοντος. Αναζήτησε έναν υπεύθυνο τρόπο για να συνδυάσει στην παραγωγή την προσοχή για την αλόγιστη χρήση των πόρων και προσπάθησε να διατηρήσει μια συνεπή συμπεριφορά.

GREEN DEAL είναι η συμφωνία που η FALMEC θέλει να μεταφέρει στα προϊόντων της, καθώς και στους χρήστες τους, όσο αφορά την προσοχή και την ευαισθησία. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει επίσης το νέο σχέδιο NRS® Noise Reduction System - Σύστημα Μείωσης του Θορύβου - το οποίο δίνει απίστευτα αποτελέσματα σχετικά με το θέμα της μείωσης του λειτουργικού θορύβου και της ηχορύπανσης. Η βελτιστοποίηση της ροής του αέρα έχει εξαλείψε κάθε στροβιλισμό και αντίσταση, τις κύριες δηλαδή αιτίες θορύβου. Επιπλέον, ειδικά ηχομονωτικά πάνελ μειώνουν τον θόρυβο που συνήθως παράγεται από τη ροή του αέρα.

86% λιγότερος θόρυβος με το νέο Falmec NRS®

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καλύτερη χρήση της ενέργειας, λιγότερος θόρυβος και χαμηλότερη κατανάλωση: μια εξίσωση στη οποία η Falmec παράγει πάντα θετικό αποτέλεσμα. Το νέο πρόγραμμα NRS, που σημαίνει σύστημα μείωσης του θορύβου, που αναπτύχθηκε από την Falmec σε συνεργασία με εξειδικευμένα εργαστήρια σε μελέτες της μηχανικής ροής των αερίων και την εφαρμογή υλικών μόνωσης, μας επέτρεψε να επιτύχουμε μέχρι τώρα απίστευτα αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, η μελέτη της μηχανικής ροής των αερίων, η οποία γίνεται με τη χρήση ενός ιδιαίτερα καινοτόμου λογισμικού, εφαρμόστηκε στον απορροφητήρα και το σύστημα απαγωγής του και μας έδωσε τη δυνατότητα να επιτευχθεί η ελαχιστοποίηση των αναταράξεων στην ροή του αέρα, εξαλείφοντας κάθε είδους αντίσταση, η οποία είναι και κύρια αιτία θορύβου.

Επίσης η χρήση νέων υλικών, σχεδιασμένα για να περιορίζουν τον φυσικό θορύβο που παράγεται από την απλή κίνηση του αέρα, θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε περαιτέρω μείωση του θορύβου για μέγιστη άνεση στην κουζίνα.

Και όλα αυτά για να αποτελεί νόμιμη αξίωση ο ισχυρισμός μας ότι έχουμε τους... ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Κατεβάστε τον κατάλογο σε pdf

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Επιτέλους, ένας απορροφητήρας που δεν ακούγεται

Η αντίληψη του θορύβου ακολουθεί μία λογαριθμική κλίμακα, βάσει στην οποία, κάθε μείωση κατά 1 db, αντιστοιχεί σε μία μείωση του θορύβου όπως τον αντιλαμβανόμαστε της τάξης του 20% ή, με άλλα λόγια, για κάθε μείωση του θορύβου 3dB ο θόρυβος πέφτε στο μισό.

 

 

ΝΕΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΝΘΡΑΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Το νέο σύστημα μείωσης του θορύβου NRS® μεγιστοποιεί την απόδοσή του με τη χρήση σωληνώσεων που αποβάλλουν τον αέρα στο περιβάλλον. Σας προτείνουμε λοιπόν εγκατάσταση με εξαγωγή και τη χρήση των στοιχείων του NRS®.

Βεβαίως είναι δυνατή η χρήση του απορροφητήρα σε λειτουργία ανακύκλωσης αλλά και σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται το νέο προαιρετικό φίλτρο ενεργού άνθρακα για τον καθαρισμό του αέρα. Για τους απορροφητήρες NRS® είναι διαθέσιμο ένα νέο είδος φίλτρου με υψηλή ικανότητα καθαρισμού και απόδοσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

· Φίλτρο άνθρακα πλενόμενο και απενεργοποιήσιμο

· 75% ικανότητα φιλτραρίσματος

· Πρέπει να επανενεργοποιείτε κάθε 3 μήνες (με μια τυπική χρήση)

· Το φίλτρο διαρκεί 3 χρόνια. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, προτείνεται να αντικατασταθεί

· Μεταλλική λαβή

· Πλαίσιο αλουμινίου και εσωτερικά στρώματα

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Πλύνετε το νέο φίλτρο υψηλής απόδοση στο πλυντήριο πιάτων με έναν κανονικό και όχι επιθετικό απορρυπαντικό και θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη των 65οC. Είναι καλύτερα να το πλύνετε χωρίς άλλα πιάτα μέσα. Μετά το πλύσιμο επανενεργοποιήσει το φίλτρο θερμένοντάς το στο φούρνο στους 100°C για δέκα λεπτά.